LIVE DISCO BINGO VOOR UW ALLE FEESTEN - EEN BIJZONDERE TOEVOEGING VOOR UW FEEST!

Disco Bingo: Een vrolijke, interactieve, dynamische en hysterische activiteit om jouw gasten een top avond te bezorgen! In tegenstelling tot een normale bingo vervangen wij de getallen door songs. Aan de deelnemers de taak om de muziek te herkennen en af te strepen op de bingokaart. Nog nooit was een bingo zo leuk! Wij hebben verschillende thema's: Disco, 90s, Foute Uur, Kerst, Apres-Ski, Ik hou van Holland of stel uw eigen muzieklijst samen!

Na 1,5 jaar online te zijn gegaan, staan wij weer klaar om bij jullie op locatie een feestje te komen bouwen! Onze ervaren DJ’s zorgen ervoor dat iedereen zal dansen en onze ervaren team zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten! We bieden u een avond vol muziek, eventueel inclusief de gezellige disco bingo en met het door u gekozen thema. Ook kunnen we u helpen met licht en geluid. Uiteraard nemen wij de bingokaarten en pennen mee en zorgen we dat er leuke prijzen te winnen zijn!

 Een live disco bingo is ideaal als party starter of energizer tijdens alle soorten events:

 • Bedrijfsborrel en bedrijfsfeest 
 • Kerstfeest
 • Zomer BBQ
 • Personeelsfeest
 • Kinderfeest
 • Sportevent
 • Bruiloft en trouwerij
 • Familie dag
 • Verrassingsact
 • Energizer op trainingsdagen
 • Onboardingactiviteit


ALTIJD MOGELIJK ALS SILENT DISCO BINGO EDITIE!


De disco bingo zelf is een echte energizer, origineel en de ideale partystarter!  Direct na het diner of bijvoorbeeld tijdens de inloop aan de start van het feest. Uw gasten zullen zich zeker tijdig melden als ze leuke prijzen kunnen winnen als ze met de disco bingo meedoen.  Hier zal bij het koffiezet apparaat nog over worden nagepraat!

DJ voor uw bedrijfsfeest of trouwerijen

Naast het verzorgen van een leuke en interactieve muziek bingo / disco bingo kunnen zij veel meer! Onze DJ's hebben vele jaren ervaring in het verzorgen en hosten van bedrijfsfeesten, themafeesten, trouwerijen, grote clubavonden en festivals. Deze ervaring zorgt ervoor dat zij op ieder feest en bij iedere groep de juist sfeer weten te vatten! Uiteraard kan alles in overleg. Uw wensen staan centraal.

Silent disco bingo 

Disco bingo is ook een ideale activiteit in combinatie met silent disco apparatuur. Leuk voor op het terras of in het restaurant of kantoor! Wij nemen onze headphones mee. 

Energizer tijdens uw (online) trainingsdagen

Tijdens langdurige trainingen zal je merken dat de aandacht van de cursisten soms iets afzakt. Een popquiz in de vorm van een disco bingo is een ideale energizer (bijv. 30 minuten). Dit kan zowel online als op locatie. Doordat de activiteit met muziek is, zullen de deelnemers echt even een break hebben en het raden van de liedjes en het mogelijk winnen van een prijs zal ze nieuwe energie geven voor het vervolg van de training. Wij bieden hier een speciale verkorte editie voor aan, eventueel in combinatie met silent disco apparatuur. 

Onboardingsactiviteit

Disco Bingo is ook een ideale activiteit voor tijdens uw onboardingsdagen van het nieuwe personeel, of dit nu online of op kantoor of een externe locatie is.  

Meer informatie

Wie kunt u via ons boeken? 

DJ Tom Push (Tom) en DJ Alamaison (Tjerk)

Wat kunt u bij ons boeken?

 • Verzorgen van een interactieve disco bingo op locatie (thema's: 90s, Disco, Apres-ski, Ik hou van Holland, Foute uur, Kerst, Zomerse hitjes, op maat)
 • Het verzorgen van muziek op uw feest (met of zonder disco bingo)
 • Indien gewenst inclusief MC/host
 • Mogelijk inclusief licht en geluid 
 • Mogelijk inclusief Silent disco apparatuur


Tarief indicatie

Disco bingo show op locatie: Vanaf EUR 695,- (ex BTW, ex reiskosten) 

Disco bingo + aanvullend verzorgen van muziek op uw feest: Vanaf EUR 850,- (excl. BTW en reiskosten)

Het is ook mogelijk om onze DJ set, geluidsinstallatie en/of lichtset mee te boeken! Zo hoeft u zelf nergens meer over na te denken.

Waar

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar kunnen uiteraard overal naar toe komen! 

Meer weten?

Neem contact op via 0634276031 of info@digitalediscobingoborrel.nl of gebruik onderstaand formulier.