Wat is het disco bingo borrel spel?

Stuur mij een offerte

Onze Disco Bingo Show is een interactief muziekfeest gebaseerd op het alom bekende bingo spel gecombineerd met een popquiz. Dit keer staan er geen getallen op de kaart, maar liedjes! 

Live entertainment kan de  digitale borrel met een grote groep gezellig maken.

Tijdens de online editie maken wij gebruik van hoogwaardige streaming in combinatie met Teams of Zoom (of uw eigen videoplatform, bijv. WebEx). Wij verzorgen ook feestelijke borrelpakketten om jullie online borrel/event tot een groot succes te maken. Ons entertainment is ook een leuke aanvulling voor alle feesten en borrels op locatie!

 

MUZIEK BINGO THEMA'S

Wij hebben de volgende edities in ons assortiment: 

- Het Foute uur

- Kerst

- Happy New Year

- Disco 

-Special: Apres-ski

- Nineties 

- Ik hou van Holland 

- Uw eigen thema/muziek op maat


Klik hier voor alle pakketten en prijzen

Wat maakt ons disco bingo concept zo leuk?

De combinatie van de vrolijke muziek, de grappige achtergronden op het scherm, toetsen van je (foute) muziekkennis, het kunnen winnen van leuke prijzen, altijd een paar collega's die zich hilarisch verkleden, de op het scherm mee dansende hoofden, de lekkere drankjes/snacks en onze gezellige Disco Bingo DJ Tom of Tjerk zorgt ervoor dat onze interactieve show jullie online borrel tot een gegarandeerd feestje zal maken. 

Onze show is interactief en het lukt ons om iedereen van zijn stoel te krijgen! Tijdens het event ontstaat er ook altijd een gezellig groepsgesprek waar wij altijd leuk op in kunnen springen. Op de uitnodiging in de borrelbox of in de mail staat ook de dresscode: Funky feestelijk. Er zijn altijd een paar deelnemers die hier wel raad mee weten! Leuke aanvulling is om een prijs  te koppelen voor de "best dressed" deelnemer.

Voor wie is de disco bingo bedoeld?

Disco Bingo  (Muziek Bingo) is laagdrempelig, sociaal en kan door iedereen gespeeld worden. Voor het digitale spel wordt gebruik gemaakt van Teams of Zoom (of uw eigen oplossing). Het voordeel van dit online borrelspel, is dat het ook ideaal is voor grote groepen. Zo kunt u in deze tijden toch een gezellige online bedrijfsborrel of feestje houden! Daarnaast is het ook een perfecte energizer ter afsluiting van een lange training of als lunchbreak (verkorte editie) of tijdens een borrel of feest op locatie

Ons concept is geschikt gemaakt voor alle generaties en Engelssprekende collega's kunnen gewoon gezellig meedoen! Wij kunnen de show ook hosten in het Engels. 

We zien ook dat medewerkers hun kids op schoot nemen om te helpen liedjes af te strepen, hoe leuk is dat!

Het is ook mogelijk ons concept te boeken voor een groep familie of vrienden. Leuk als vrijgezellenfeest, een verjaardag, een jubileum of gewoon als het tijd is voor een feestje!

Hoe werkt de disco bingo?

Onze Bingo DJ Host verzorgt de muziek en er volgt een liedje dat vervolgens 30 seconden wordt afgespeeld. Iedereen met dat liedje op zijn kaart, mag die wegstrepen. Bij een vol rijtje (of 2 of volle kaart) heb je 'Disco Bingo'. De Bingo Master controleert de bingo en is het goedgekeurd dan wint hij/zij die ronde. Uiteraard is het leuk om prijzen uit te reiken, vraagt u ons naar de mogelijkheden!

Maar... is de bingo fout, dan moet je 1 van de gezellige tegenprestaties uitvoeren. Dat kan zingen zijn, een korte rondleiding door je thuiskantoor (online editie), een goede mop vertellen, luchtgitaar spelen en nog veel meer leuke (hilarische) opties. 


Programma van de online borrel

Inclusief introductie en afsluiting duurt het gehele event standaard ongeveer 1 uur. We spelen 3 rondes!.:

Eerste 10 minuten​​ - Speluitleg en proosten 

Volgende 40 minuten​ - Disco Bingo time

Laatste 10 minuten​​ - Uitloop en afsluiting.

De ervaring leert dat online entertainment van 1 uur door de deelnemers als voldoende wordt ervaren. Uiteraard is het mogelijk een voor- of nawoord te doen en gezellig na te borrelen! Wij adviseren om in totaal maximaal 2 uur te plannen voor uw online event.

Op locatie kan alles in overleg.

Bingokaarten

Online: Wij zullen de borrelpakketten altijd tijdig versturen en hebben vooraf overleg met onze bezorgdiensten, zodat ook tijdens drukke tijden op tijd kan worden geleverd. Wij wekren met een handige digitaal bingokaarten tool of sturen we u een pdf met de kaarten vooraf toe! 

Wat kunt u van ons verwachten?

Stuur mij een offerte

Wij zullen u ondersteunen met originele ideeën om de borrel met een grote groep interactief en gezellig te maken! Denk bijvoorbeeld ook aan een prijs voor degene met de beste outfit. Wilt u dat wij een collega, jubilaris, pensionado of jarige extra in het zonnetje zetten? Geen probleem!

Ook delen wij vooraf leuke achtergronden die in Teams of Zoom kunnen worden ingesteld. Deze matchen wij met het thema van de borrel - bijvoorbeeld Ik hou van Holland, Apres-ski, het Foute uur of Kerst!

We kunnen ook onze leuke uitnodigingstekst met jullie delen, zodat je je collega's enthousiast kunt uitnodigen. 

We kunnen jullie ook helpen met verder uitbreiden van het programma, personaliseren van het borrelpakket of jullie bingo op maat te maken.

Wij zullen u ook helpen met leuke prijzen om te winnen tijdens de bingo. Wij bieden standaard het volgende aan (inclusief bij groepen vanaf 75 personen met borrelpakket, bij kleinere groepen tegen kostprijs). Deze prijzen hebben wij ook in de studio aanwezig:

1e Prijs: Bioscoopbon voor 2 personen

2e prijs: Tony Chocoproeverij (6 smaken)

3e prijs: Leuke gadget als poedelprijs

Uiteraard kunt dit ook zelf aanvullen of organiseren, wij kunnen alles 'uitreiken'. Jullie kunnen natuurlijk ook voor de eer en eeuwige roem strijden!

Internationale teams

Ons online event is ook uitermate geschikt voor internationale online teamevents, welke in het Engels zal worden gehost! Wij kunnen binnen Europa onze pakketten ook versturen, of uiteraard een Bingo Show only verzorgen voor uw remote teams. Vraagt u ons naar de mogelijkheden (info@digitalediscobingoborrel.nl). 

Zie verder ook het antwoord op de meeste vragen in de FAQ!

MUZIEK BINGO THEMA'S

Wij hebben de volgende edities in ons assortiment: 

- Het Foute uur

- Disco 

- Special: Apres-ski

- Nineties 

- Ik hou van Holland 

- Kerst

- Uw eigen thema/muziek op maat


Onze borrelpakketten:

Prijzen bekijken

 

Live hosting tijdens jullie digitale borrel!

Bekijk vergaderlocatie @Overtoom

 

Digitale Disco Bingo Borrel wordt live gehost vanuit Vergaderlocatie @Overtoom te Amsterdam - www.at-overtoom.nl
Deze unieke boutique thuislocatie zorgt voor sfeer bij al uw meetings, uiteraard ook Covid-19 proof!

 Lovende reacties van klanten:

'Het voelt als een echt avondje uit'  (WZH - 25 deelnemers)

'We hebben veel positieve berichten ontvangen, dus het concept was zeer geslaagd! Dank ook voor jullie' (Menzis - 260 deelnemers)

 'Het bier is op, waar gaan we heen?' (Gemeente Den Haag - 30 deelnemers)  

'Ik heb in tijden niet zo een gezellige tijd gehad' (Stichting Anton Constandse - 80 deelnemers)

'De Disco borrel van gister was ontzettend leuk! Het is gezellig verlopen en heeft iedereen genoten" (Nationale Postcode Loterij - 140 deelnemers)

'Super bedankt voor de leuke digitale bingo! Het was echt super leuk en ik heb onze afdeling nog nooit zo 'los' zien gaan haha :-) (Provincie Gelderland - 90 deelnemers)