BOEK NOG SNEL UW NIEUWJAARSBORREL IN JANUARI EN GA KNALLEND OP AFSTAND HET NIEUWE JAAR IN MET UW TEAM!

Een gezellige digitale borrel of feest organiseren? Of liever een leuke muzikale activiteit boeken voor op uw feestlocatie of borrel? 

Voor beide ben je bij Digitale Disco Bingo Borrel aan het juiste adres! Onze online events zijn snel en gemakkelijk geregeld, eventueel in combinatie met onze populaire borrelpakketten. Onze geroutineerde DJ’s en hosts Tjerk en Tom staan klaar om uw online feest of borrel tot een groot succes te maken! Uiteraard werken wij ook op locatie, klik hier voor meer informatie-->  OP LOCATIE

Digitale Borrel

Wat zijn nu de mogelijkheden voor de digitale vrijmibo bedrijfsborrel, online personeelsfeest, Nieuwjaarsborrel of een personeelsfeest en is gezelliger dan de gemiddelde Zoom/Teams sessie? Met onze Digitale Disco Bingo Borrel boekt u het leukste online event voor uw groep! Geen onzekerheid over nieuwe maatregelen, ons feestje gaat zeker door!

Met ons geheel verzorgde online borrelspel is het echt mogelijk om met grote groepen een gezellige digitale borrel te organiseren. Onze Disco Bingomaster staat voor jullie klaar met een live gehoste online muziekbingo show. Ons entertainment is interactief en een echt feestje. In combinatie met de leuke thuisbezorgde borrelpakketten haalt u letterlijk een gezellig digitale borrel in huis! Ons digitale borrel spel is interactief en wij weten altijd de sfeer met uw medewerkers te vinden! Maakt u zich om generatieverschillen binnen uw groep, dit is bij al onze klanten het geval en wij spelen hier altijd goed op in. Cheers!Vele thema's zijn mogelijk, wat dacht u van het Foute uur, Disco, Nineties, Aprés-ski, Ik hou van Holland of Happy NY. 

Tot nu toe gingen meer dan 150 groepen u al voor, met lovende reacties! Het leukste online alternatief voor een echt feestje! 


 

 


Stuur mij een offerte

Het online borrel spel 

Wij verzorgen de gehele online borrel voor jullie tot in de puntjes, van 35 tot 2000 deelnemers! In ons borrelpakket zit naast de muziekbingo kaart een leuke uitnodiging voor jullie bedrijfsborrel en een feestelijke disco gadget, maar u kunt ons ook boeken zonder borrelpakketten. 

Onze Digitale Disco Bingo show is een interactief muziekfeestje gebaseerd op het alom bekende bingo spel in combinatie met een popquiz. Dit keer staan er alleen geen cijfers op de kaart, maar letterlijk nummers (titels van hits en artiest)! De Disco Bingomaster draait de hits van het muziekthema naar keuze en strepen maar.  Uiteraard is het winnen van prijzen een leuke toevoeging en kan er flink worden gelachen om en met degenen die een valse bingo hebben… Wees gewaarschuwd, ook achter de laptop ben je gewoon het haasje..

Uiteraard is het ook mogelijk de show in het Engels te presenteren!

Ons concept is met en zonder borrelpakketten te boeken:

- Al vanaf EUR 15,95 per persoon inclusief feestelijk borrelpakket 

- Enkel onze Bingo show boeken kan vanaf EUR 475,- (tot 35 deelnemers)


Voor uw gemak: Uiteraard begrijpen we de onzekerheid in deze tijden en stellen wij ons flexibel op bij veranderende omstandigheden. Indien nodig kunnen we het event online of op locatie door laten gaan.


Combineer ons online concept met de leukste borrelpakketten (Prijzen inclusief disco bingo show bij 35 of meer deelnemers)

Wij bieden 4 verschillende borrelpakketten aan, waaronder:   

Regular box + bingo - EUR 21,95

Klantfavoriet!

Cheers box + bingo - EUR 25,50

Prosecco Proost!

Small brievenbusbox + bingo - EUR 15,95

Klein maar fijn!

Bekijk alle pakkettenWij verzorgen alles, ook alcoholvrije frispakketten! Je hebt zelf geen stress over de techniek, deze kant nemen wij ook geheel uit handen. Het borrelpakket wordt tijdig thuisbezorgd bij alle collega's thuis! Heb je een leuk idee of moeten wij iemand in het zonnetje zetten? Wij denken altijd graag met je mee!

U kunt verder uit allerlei verschillende muziekthema's kiezen; O.a Disco, Foute uur , Nineties, Zomerse Hitjes, Aprés ski, Ik hou van Holland, Kerst of uw eigen muzieklijst! Onze muzieklijsten zijn gebaseerd op groepen met verschillende generaties, iedereen kan met net zoveel plezier meedoen.

Je kunt onze online bingo show uiteraard ook boeken voor uw groep vrienden, studentenvereniging of familie als leuke activiteit tijdens social distancing. LEUKE THEMA'S! Vier met ons een digitaal Aprés-ski feestje tijdens de digitale borrel, of wat dacht u ervan om het vakantiegevoel aan uw medewerkers te geven met de Zomerse hitjes editie? Uiteraard hebben wij ook een vrolijke Nineties of Foute uur of Ik Hou van Holland editie. Onze borrelboxen, de muziekbingo en de achtergronden tijdens het event zijn volledig in stijl! 

Ook komt de Kerst en Nieuwjaarsborrel er alweer aan! Een disco bingo is super geschikt om de Kerst of Happy New Year sfeer er in te brengen. Ieder nummer wordt 30-45 seconden gedraaid - precies genoeg zou je kunnen zeggen! Uiteraard kan je onze Disco Bingo DJ's ook boeken voor jouw kerstfeest  OP LOCATIE. Zij kunnen ook de gehele avond voor jullie verzorgen. 

 


Lovende reacties van klanten, al 150 groepen gingen u voor!

'Wat een leuke online borrel, ook leuk als er geen corona meer is in het nieuwe normaal' (Gemini Design - 25 deelnemers)

'Het voelt als een echt avondje uit'  (WZH - 25 deelnemers)

'We hebben veel positieve berichten ontvangen, dus het concept was zeer geslaagd! Dank ook voor jullie' (Menzis - 260 deelnemers)

 'Het bier is op, waar gaan we heen?' (Gemeente Den Haag - 30 deelnemers)  

'Ik heb in tijden niet zo een gezellige tijd gehad' (Stichting Anton Constandse - 80 deelnemers)

'De Disco borrel van gister was ontzettend leuk! Het is gezellig verlopen en heeft iedereen genoten" (Nationale Postcode Loterij - 140 deelnemers)

'Super bedankt voor de leuke digitale bingo! Het was echt super leuk en ik heb onze afdeling nog nooit zo 'los' zien gaan haha :-) (Provincie Gelderland - 90 deelnemers)

Prijzen op deze pagina zijn excl. BTW en gelden bij een groepsgrote van 35 deelnemers

Contact

Telefoon: 06-34276031

E-mail: info@digitalediscobingoborrel.nl


Stuur mij een offerte

Zij en al meer dan 150 andere groepen gingen u voor!

Stuur ons een bericht of vraag een OFFERTE  aan! De meeste vragen zijn ook beantwoord in de FAQ


Onze borrelpakketten zijn zo een succes, dat deze vanaf heden ook zonder bingokaarten te bestellen zijn via  https://www.thuisborrelpakket.nl .Feestelijke borrelpakketten voor iedere gelegenheid. Snelle levering!Ik wil meer weten!